Ladda ner Vargatid
 nr 1nr 2
| nr3 | nr4
- - - - - - - - - - - - - - - -
Vad är det dära... vahetere...primi... gröna...ni håller på med? Snabbkurs i anarkoprimitivism!
- - - - - - - - - - - - - - - -
Lite om Vargatid
- - - - - - - - - - - - - - - -
Info in englishDistro!
2013-07-25 | Vargatids distro har svällt lite. Nu är den rent av svulstig. Det bara blev så. Det finns så mycket kul som vi vill sprida till alla vi träffar. Anarko-primitivismen är ju en tankeriktning som spänner över många områden och som hämtar kraft och inspiration från ännu fler.
 
Vill du att vi ska komma och hänga på en festival eller en loppis eller vadsomhelst nära dig? Skicka oss ett mail: vargatid[krumelur]vildvaxande.org

Nedan ser du ett smakprov på vad du kan fynda när du träffar oss.
 

  
 


Anarkistiska bokmässan 2013...

2013-06-15 | ....blev liten men naggande god! Vi var där.
Anarkistiska bokmässan 2012

2012-06-17 | Vildväxande kollektivet hade ett bord bokat på Stockholms anarkistiska bokmässa igår, den 16 juni, i Skarpnäck i södra Stockholm. Det hela var mycket lyckat; mycket folk, många intresserade av anarki, anarkism och anarko-primitivism och många frågor fick vi om hur vi tänker och vad vi vill. Hundratals mindre och större foldrar delades ut och vårt ganska breda, men skrala, utbud av böcker såldes slut i lagom takt. Vi hittade på att vi hette VARGA DISTRO, så nu finns det ett sådant, bara så att ni vet.

Vi kommer att fortsätta hålla bokbord där det finns en vits och en möjlighet. Vi tänker snöa in på titlar som kretsar kring just det som en vildväxande anarkist kan vara intresserad av; teori, filosofi, primitiv teknologi och andlig anarki. Allt från primitive skills-böcker och Tomas Ljungbergs naturvetenskapliga böcker, till John Zerzan, Chellis Glendenning och Kevin Tuckers analyser.

Vi ska bli bättre på att lägga upp information här i god tid innan nästa spektakel, men det var lite improviserat.

Det finns nyupptryckta ex av Vargatid, de första 4 nummerna, så var inte rädd för att beställa. Varje nummer kostar 5 kr plus porto (ca 20 kr). Maila oss så får du detaljer.Välkommen till Vargatid!

Vargatid är ett zine för återknytning till Moder Jord. Hur ska vi göra det? Vad vill vi och hur tänker vi oss att framtiden ska te sig? Det är väldigt svårt att sätta ord på sina drömmar och visioner, men det är precis det vi försöker göra i detta nummer, det fjärde, av Vargatid. Det är ett första utkast helt enkelt, ett startskott. Läs, gläds och våndas.

Vargatid dyker upp när det är färdigt, garanterat långt efter deadline. Ibland tror vi att vi skriver på det sista numret, men det kommer alltid att finnas stoff till ett till.

Vi tänker fortsätta med teman. Har du texter eller idéer som du passar in under rubriker som Överlevnadskonst & Urslöjd, Motstånd & Metoder, Självhelande & Andlighet, Berättelser & Sagor, så tveka inte – kontakta oss.

Vildväxande hälsningar,

Loke Vildrote
för Det Vildväxande Kollektivet
kollektivet[a]vildvaxande.org
vargatid[a]vildvaxande.org